Baanreservering en coronaprotocol

We mogen op 2 juli a.s. gelukkig weer open. Jullie begrijpen wel dat we verplicht zijn om extra veiligheidsmaatregelen te nemen in verband met besmettingsgevaar van COVID19. We begrijpen best dat deze regels lastig zijn. Maar het alternatief is de vereniging dicht te houden en daar heeft het bestuur uiteraard niet voor gekozen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen!

Aanmelden

• Het is noodzakelijk dat een schutter online een baan reserveert want zonder reservering geen toegang. Reserveren kan via de website:
    https://svdevrijheidcastricum.nl. Iedereen heeft een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Ga naar de website en log in met de gegevens die door vereniging zijn verstrekt. Je kunt dit doen in de zoekbalk van de site via AANMELDEN MIJN SV DE VRIJHEID en kiest dan voor reserveren. Reserveren is pas mogelijk vanaf 29 juni.

Aanmeld
  • Je kunt 1 sessie per dag en maximaal 3 sessies van tevoren te plannen binnen 7 dagen.
  • Schutters dienen 10 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig te zijn. Dit in verband met de nodige controle en het aanmelden, Aan de bar wachten van tevoren is niet mogelijk. Niet op afgesproken tijd aanwezig betekent niet meer schieten. Dit ook om onnodige bewegingen te voorkomen.

Aanmelden bij de baancommandant

• Indien een schutter munitie nodig heeft dient hij/zij deze eerst aan te schaffen alvorens zich verder aan te melden.
  • De schutters worden op baan volgorde aangemeld en gaan ook op deze volgorde naar de baan toe om onnodig geloop te voorkomen.
  • De schutter meldt zich aanwezig door de KNSA pas op de balie te scannen. Zonder pas en PIN kun je dus niet worden aangemeld (als je nog geen PIN hebt maken we deze aan als je op de club aanwezig bent).
  • Vervolgens legt de schutter zijn pas en het schietregister open op de balie. De baancommandant verzorgt de verdere aanmelding in het systeem.
  • Op dit moment kun je ook voor een wapen, munitie en kaarten kiezen.
  • Kaarten worden verstrekt voor de competitie of voor een schietbeurt registratie. Deze kaart is voorzien van een verenigingsstempel en datum en dient beschoten ingeleverd te worden. Pas dan zal het schietboekje ingevuld worden.

Schieten

• Er wordt geschoten in groepen van maximaal 6 personen.
  • Alle schutters melden zich bij de baancommandant aan in het systeem.
  • Zodra de vorige groep schutters de baan heeft verlaten vertrekt de nieuwe groep schutters onder leiding van de baancommandant in de volgorde van de schietbanen naar de schietpunten.
  • Er zijn 1-richting markeringen aangebracht. Volg deze dan ook.

Na het schieten

• Per baan zal er plakband en reinigingsmiddel aanwezig zijn. Bedieningsknoppen en panelen dienen door de schutter schoongemaakt te worden.
  • Bij terugkomst van de baan kaarten inleveren. Eventueel wordt de competitie geteld en ingevoerd aan de hand van de KNSA pas, vervolgens wordt schietregister gestempeld en krijg je pas en schietregister retour en wordt je afgemeld.

Beschermingsmiddelen

• Iedereen wast zijn/haar handen bij binnenkomst.
  • Er worden handschoenen verstrekt en deze dient men de gehele tijd te dragen.
  • Er worden geen OORKAPPEN en BRILLEN meer verstrekt door de vereniging. Men dient daar met ingang van heden zelf zorg voor te dragen.
  • Verenigingswapens mogen worden gebruikt.

Bar

• De bar gaat weer open.
  • Alleen na afloop van het schieten is er de mogelijkheid een drankje te nuttigen aan de bar.
  • Houd je aan de 1,5 meter regel.
  • Betalen alleen per pin en bij voorkeur contactloos.

Zie verder het coronaprotocol hieronder:

Corona protocol schietsport 1

Meer informatie op de website van de KNSA.

Hogeweg 159
1906 CG  LIMMEN