Privacyverklaring

Privacyverklaring SV de Vrijheid Castricum

Dit is de privacyverklaring van de Schietvereniging de Vrijheid Castricum, gevestigd in Castricum en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40634849 (hierna: ‘de Vereniging’). Deze privacyverklaring omschrijft welke persoonsgegevens de Vereniging mogelijk verwerkt en voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden gebruikt wanneer personen de verenigingswebsite bezoeken of gebruiken. 

De Vereniging verwerkt persoonsgegevens vanuit de registratieplicht conform artikel 6b lid 2 onder c van de WWM (Wet Wapens en Munitie).
De grondslag voor de Vereniging is het voldoen aan een wettelijke plicht, artikel 6 lid 1 onder c AVG.

1. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

1.1 De Vereniging verwerkt (mogelijk) de volgende persoonsgegevens van u indien u:

a. zich inschrijft bij de Vereniging als lid;
b. zich inschrijft voor een evenement, een wedstrijd, een opleiding of een andere activiteit die de Vereniging aanbiedt;
c. een aankoop doet bij de Vereniging;
d. zich aanmeldt voor een nieuwsbrief van de Vereniging;
e. een formulier invult voor enige verenigingsdienst of -informatieverstrekking of een formulier invult waarin u verzoekt contact met de Vereniging op te nemen.

1.2  De Vereniging verzamelt (mogelijk) de volgende gegevens:

a. naam;
b. voornaam;
c. adres;
d. e-mailadres;
e. telefoonnummer;
f. leeftijd;
g. geslacht;
h. bankrekeningnummer.

1.3 De Vereniging kan deze gegevens gebruiken om:

a. verzoeken van u in behandeling te nemen;
b. u in te schrijven voor deelname aan een opleiding, wedstrijd, evenement of een andere activiteit van c.q. namens de Vereniging;
c. de dienstverlening aan u te verbeteren;
d. de website van de Vereniging te optimaliseren;
e. contact met u op te nemen of te onderhouden;
f. een aanvraag voor een dienst van de Vereniging aan u in behandeling te nemen.

2. INFORMATIE, WIJZIGING EN BEZWAAR

2.1 U kunt contact opnemen met het secretariaat van de Vereniging per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor:

a. meer informatie over de wijze waarop de Vereniging persoonsgegevens verwerkt;
b. vragen naar aanleiding van deze Privacyverklaring;

2.2 U hebt de volgende rechten:

a. Het recht van inzage;
b. Het recht op rectificatie;
c. Het recht op gegevenswissing;
d. Het recht op beperking van de verwerking;
e. Het recht op overdraagbaarheid van de gegevens;
f. Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

2.3 De rechten vermeld in § 2.2 a – e kunt u uitoefenen door contact op te nemen met de Vereniging zoals vermeld in § 2.1.

3. BEVEILIGING VAN UW GEGEVENS

3.1 De Vereniging zal uw gegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden en ze niet langer bewaren dan noodzakelijk.

3.2 De Vereniging zal adequate technische en organisatorische maatregelen treffen om uw gegevens te beveiligen.

4. DERDE PARTIJEN

4.1 De Vereniging zal uw gegevens niet aan derden, buiten KNSA verband, verstrekken, tenzij u daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven of de Vereniging daartoe verplicht is op grond van de Wet of een rechterlijke uitspraak.

4.2 De Vereniging maakt gebruik van een derde partij voor het verzorgen van de ledenadministratie en eventuele andere diensten). Met deze partij heeft de Vereniging middels een verwerkersovereenkomst afspraken gemaakt om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen.

5. WIJZIGINGEN PRIVACYVERKLARING

5.1 Het kan voorkomen dat deze verklaring in de toekomst wordt gewijzigd. Wij bevelen daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig te blijven raadplegen.

 

Routebeschijving

Schietbaan

S.V. De Vrijheid Castricum
Korte Brakersweg 1
1902 GT Castricum

Naast/achter het Jac. P. Thijsse College
GPS Coördinaten: 52.55100, 4.68777
Bij Google Street View zoeken naar: De Bloemen 67, Castricum

Telefoon 0251-657538 (alleen tijdens openingstijden)

Contact

Stuur een e-mail naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Correspondentieadres:
Secretariaat
Hogeweg 159
1906 CG  LIMMEN