Het bestuur...even voorstellen...

• Adrie van Vuure - voorzitter
  • Bob Brouwenstijn - penningmeester
  • Kees Sassen - secretaris (a.i)
  • Dario Pralija
  • Elrik Huipen

Bij deze stellen wij ons voor als bestuur zijnde. Het bestuur is sinds kort gestart en heeft in Elrik Huipen een bestuurslid uit het vorige bestuur. Het bestuur heeft de intentie om de vereniging weer een frisse doorstart te laten maken en aanspreekbaar te zijn voor alle zaken welke de vereniging ten goede komen.

Er is veel bereikt in 2019 wat betreft een opknapbeurt van het clubhuis. Ook de certificering is rondgekomen en zijn alle plaatsen in het bestuur weer bezet. Wij kunnen alleen functioneren als ook de leden met ons meedenken en doen.

Naast Adrie, Kees en Bob hebben we nog Elrik Huipen en Dario Pralija (a.i) als algemeen bestuurslid. Elrik houdt zich voornamelijk bezig met instructie en opleiding. Dario is verantwoordelijk voor de schietinstructie en de instructeurs.

De vereniging staat weer op de kaart en we zijn verheugd om met zijn allen, nog vele mooie schietjaren te mogen maken.

1902 GT Castricum

Hogeweg 159